November med Dialogpilotene

Dette gjorde Dialogpilotene i november!

Under bildene finner du innholdet i tekst.

Dembra 10 år!

Dembra (Demokratisk beredskap mot rasisme og antisemittisme) sin jubileumskonferanse holdt Dialogpilotene verksted for rundt 50 deltakere.

Foto: Jenny Almenningen/HL-senteret

Seminar i Strømstad

Dialogpilotene Adela, Mahira, Mustafa og Daoud, og våre to ansatte Eliana og Charlotte, reiste til Strømstad for å holde et spesialtilpasset halvdagsopplegg for 90 ansatte fra en videregående skole i Oslo, på deres personalseminar. Temaet var "Hvordan ta de vanskelige samtalene i klasserommet?"

Voksenopplæringen

Dialogpilotene har fått tilskudd fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) for satsning på voksenopplæringer. Ansatte i voksenopplæringer befinner seg i en interkulturell og interreligiøs hverdag. Dialogpilotene skal bidra inn med erfaring fra tros- og livssynsfeltet.

I november gjennomførte dialogpilotene Mahira og Zamran, daglig leder Eliana og koordinator Charlotte et pilotprosjekt hos Helsfyr voksenopplæring i Oslo.

Årsmøte

Styrerepresentanter og delegater fra eierorganisasjonene våre, Islamic Cultural Centre Norway, Human-Etisk forbund Oslo, Tauheed Islamic Centre, Minhaj Dialogforum og Kirkelig Dialogsenter Oslo var på plass da Dialogpilotene hooldt årsmøte i November.

Tusen takk for innsatsen, Einar Morten!

Vår styreleder gjennom fire år, Einar Morten Lassesen, takker for seg. Einar Morten har vært med i Dialogpilotene siden organisasjonen ble startet i 2015.

Vi takker for alle arbeidstimer og all innsats du har lagt ned i Dialogpilotene! Lykke til videre!

Dialogpilotene